Diensten

Thuisadministratie

Is je administratie een chaos en weet je niet waar je moet beginnen? Heb je stapels rekeningen liggen en durf jij je post niet meer open te maken? En heb je het idee dat dit nooit meer goed komt? Samen met jou ga ik een stappenplan maken om ervoor te zorgen dat jij weer overzicht krijgt. Herken je jezelf hierin? Neem dan contact met me op. 

Pakket 1

In dit pakket help ik je om een budgetplan te maken. Ik geef je tips die je helpen het overzicht te bewaren. Waar nodig, geef ik aan waar je op kunt besparen. Na een maand kom ik nog een keer langs om te kijken hoe het gaat. 

Pakket 2

In dit pakket help ik je een budgetplan te maken. In 2 coachingsgesprekken geef ik tips die je helpen het overzicht te bewaren. Waar nodig, geef ik aan waar je op kunt besparen. Na een maand kom ik nog een keer langs om te kijken hoe het gaat. 

Pakket 3

In dit pakket help ik je een budgetplan te maken en ga ik als dat nodig is je administratie ordenen. In 4 coachingsgesprekken geef ik tips die je helpen het overzicht te bewaren. Waar nodig, geef ik aan waar je op kunt besparen. Na een maand kom ik nog een keer langs om te kijken hoe het gaat. 

Pakket 4

In dit pakket help ik je een budgetplan te maken en ga ik als dat nodig is je administratie ordenen. In 7 coachingsgesprekken geef ik tips die je helpen het overzicht te bewaren. Waar nodig, geef ik aan waar je op kunt besparen. Na een maand kom ik nog een keer langs om te kijken hoe het gaat.